Debian Force reboot

Har tidligere idag prøvet at ville reboote en debian. Grunden til reboot var at jeg havde fået lavet et loop der blev ved med at aktivere nye commands og derved kørte der en masse processer. Processer som jeg så ikke kunne nå at ‘kill -9 ‘ før der kom endnu flere processer. Så jeg valgte til sidst at den skulle rebootes.

Problemet var så at der intet skete selvom jeg skrev ‘reboot‘ så gik den bare tilbage til prompten og jeg kunne så prøve at skrive ‘shutdown -r now‘. Hvilket gav samme resultat.

Efter lidt søgning på nettet fandt jeg så frem til en anden måde at gøre det på.

echo 1 > /proc/sys/kernel/sysrq
echo b > /proc/sysrq-trigger

Når man har trykket enter efter sidste linie mister man forbindelsen med det samme. Man kan så bare håbe at serveren kommer op igen hvis man ikke er i nærheden af den.